coaching

Posted February 11, 2011 by vemma info
Categories: Uncategorized

Posted July 2, 2009 by vemma info
Categories: 1

Vemma Cuti-cuti M’sia : DAY 1….TTDI > Nilai > now at Seremban 2, Jusco.

Posted June 13, 2009 by vemma info
Categories: 1

: Just do it. This is your business. Not me. always positive, start recruiting, searching and help ur right business partner.

Posted June 13, 2009 by vemma info
Categories: 1

now at Alor Star. Tomorow 14 June join me at Sg.Petani, home-party at Nashmir Tesco SP 5pm onwards.

Posted May 17, 2009 by vemma info
Categories: 1

: berminat menjadi usahawan MLM internet? jom follow saya dlm tempoh 6 bulan.

KETAHUI KISAH BENAR SABTU INI !

Posted September 17, 2008 by vemma info
Categories: peluang niaga

Saya yakin ramai dikalangan pembaca-pembaca di Berita Harian Online, NST, Metro, Harakah , email, atau apa sahaja media online advertising kerapkali terperasan website warna biru. Ada org kata ianya website hantu. Pi mai pi mai tang mana pun , pasti terserempak. Dan saya yakin ada di kalangan Tuan Puan yang pernah register tapi membiarkan ianya berlalu begitu sahaja. Mungkin terdetik dihati program SCAM ni. Bisnes internet semuanya pembohong.. from USA pulak tu…semua perabih beras sahaja.

Perasaan yg sama saya alaminya 3 tahun lepas. membiarkannya berlalu tanpa terdetik ingin mencuba. Namun pertengahan tahun lepas -mid 2007, setelah kena teruk dengan Program-program Hantu dalam internet juga, akhirnya saya teruskan misi pencarian mencari bisnes online yg mantap , mudah serta pastinya sempoi…selaras dengan wawasan saya. Kerja mudah income lebat ! Search punya search punya search ! jumpa lagi website BIRU BERHANTU ni. saya buat sedikit search . oooo. ianya sistem rupanya. Disebalik website biru ni ialah VEMMA CORPORATION. company kepunyaan BK. Boreyko. yang berjaya menghasilkan jutawan networker. Tengok plan, tengok produk…saya rasa boleh cuba-cuba tetapi masih berhati2. So sign up website BIRU sekali lagi.

Cuba punya cuba punya cuba…tengok sistemnya workable. Bayangkan Tuan! Puan ! saya bukanlah networker, saya bukanlah Internet Marketer ! tadak experience pun. Bisnes lain sebelum ni, punya la komited namun hasilnya kurang tapi di VEMMABUILDER..perghhh dasyat. Saya lakukanya secara ONLINE dan dibantu oleh sistem VEmmabuilder. Sistem ini support saya membina jaringan. REAL dan BERKESAN.

OK..cerita banyak tak guna..apa kata anda register di website biru ini. Layan feel dahulu dan lihat bagaimana sistem ini BERKERJA UTK SAYA dan BAKAL BEKERJA UTK ANDA KELAK !

yang penting sekali, datang dan saksikan dengan mata kepala anda sendiri KISAH-KISAH KEJAYAAN RAKYAT MALAYSIA yg berjaya dengan bisnes ini. Sabtu ini.

vft3

Untuk mereka yang mahukan penjelasan SEBENAR-BENARNYA tentang Bagaimana SiRI BERKERJA DARI RUMAH dengan VEMMA ini, hadirlah ke SEMINAR kami di :

VFT ke3 & GATHERING BERBUKA PUASA VEMMA MALAYSIA
tarikh : September 20, 2008 at 12pm  sabtu.
lokasi : Hotel Pearl International ,KL
hubungi : Program Director utk tiket anda RM50 : HAZRUL (012-2529450)

sms TIKETVFT ke 0122529450 dan kita akan aturkan proses pendaftaran & bayaran.
Tiket benar-benar TERHAD !

antara content dan testimoni menarik :

testimoni DIMOND LEADER ..( baca artikel beliau)

bacaria

RAHSIA WEBSITE BIRU VEMMABUILDER

Posted September 17, 2008 by vemma info
Categories: peluang niaga

Ini iklan Jawatan Kosong Kerja dari Rumah.
Sila baca sampai hujung iklan ini.


A. Kelayakan :
1. Boleh membaca BM ( BI satu kelebihan )
2. Boleh mengekses Internet dan email.
3. Minat mengekses Internet dan email.
4. Berkebolehan dalam mengurus email sendiri ( boleh belajar )

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

B. Bidang Kerja :
1. Berkerja menggunakan PC atau Laptop.
2. Mengekses Internet, membaca email, membalas email dan
menghantar email kepada orang lain.
3. Mengiklankan Business Website sendiri kepada orang ramai.
4. Hadir taklimat dan latihan bisnis kerja dari rumah.
5. Mengajar dan membimbing orang lain ( jika sudah mahir lah )

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

C. Keperluan untuk Kerja:
1. PC atau Laptop.
2. Sambungan Internet, Streamyx,3G atau GPRS / Wireless Broadband
3. Jika tiada seperti 2, boleh guna Cybercafe ( bila dah dapat gaji baru
guna 3G atau GPRS )
4. Masa kerja ikut masa sendiri ( anda rajin banyak dapat gaji )

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

D. Tangga Gaji :
1. Bergantung pada diri sendiri ( maklumlah kerja sendiri dari rumah )
2. Jika anda mahu gaji RM3,000 sebulan anda harus kerja untuk
dapatkan 3,000 lah atau anda TETAPKAN gaji sendiri.
3. Jika anda cuti maka soro pun miss lah ( mula – mula saja, jika dah
lama cuti pun dapat gaji dan Pencen pula )

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

E. Siapa layak memohon.
1. Andalah BOS, jika ada silap buat kerja marah diri sendiri.
2. Siapa sahaja, Ibu Tunggal,Suri rumah, Graduan ( yang sedang
tercari – cari kerja asyik temuduga bertahun-tahun )

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

F. Teman Kerja :
1. PC atau Laptop.

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

G. Pejabat dan Alatan :
1. Tidak perlu sebab Pejabat anda pejabat MAYA, tiada kertas dan pen
digunakan anda boleh guna NOTEPAD untuk tulis catitan )

Minat ? wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong

H. Syarat / Panduan isi borang :

1. BILA ANDA KLIK di http://simurl.com/kerjakosong satu borang akan
dipaparkan, isi kan ruangan First name ( nama anda ) dan ruangan
Last Name ( nama bapa )
2. Dalam ruangan Your email address ( taipkan alamat email anda )
3. Dalam ruangan Retype your email address ( taip semula alamat
email anda. jangan silap )
4. Dalam ruangan your Contact Number ( taip nombor hand Phone )
5. Dalam Ruangan Country ( pilh Malaysia jika anda tinggal kat
Malaysia )
6. Dalam ruangan berapa nak Gaji ( pilih Berapa USD nak sebulan )
7. Last sekali klik ‘ continue your tour’
8. Tunggu sampai anda dapat serta merta ID dan Password anda.
9. Sejurus anda dapat ID dan Password, saya akan terima maklumat
anda dan saya akan hubungi anda melalui email anda berikan.
( Jadi sentiasa buka dan baca email anda untuk keputusan
temuduga )

Minat ? wub.gif Klik untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong dan ikuti panduan diatas.

clapping.gif Terima kasih kerana anda sudah hampir berjaya bila sampai kebahagian ini.

  • Selepas itu, anda akan diberitahu what’s NEXT melalui email. Sila lihat kotak email anda..juga di SPAM area.
  • Jika ada masalah sila call saya ditalian tertera di dalam email anda kelak..
CEO
Online Business Work From Home,
Kuala Lumpur

JANGAN LUPA YA ..register dulu !
wub.gif Sila isi borang untuk temuduga di http://simurl.com/kerjakosong